ODRŽAN SASTANAK FOKUS GRUPE U OKVIRU PROJEKTA ESINERGY

U okviru projekta ESINERGY održan sastanak Fokus grupe na kojem je prezentirano pilot postrojenje, Master plan za Bosnu i Hercegovinu, urađena SWOT analiza elek...

Više detalja

Mladi kuhari sa invaliditetom na praktičnoj obuci pripreme slow food proizvoda

SERDA je, u saradnji sa Udruženjem za profesionalno osposobljavanje osoba sa invaliditetom ProReha  i Cooking Academijom by Nermin Hodžić, organizovala pra...

Više detalja

Održan treći sastanak Upravnog odbora projekta „Culinary Trail“ u Sandanskom, Bugarska

Treći sastanak Upravnog odbora (SCOM) projekta Kulinarska staza etničke i domaće kuhinje u Dunavskom regionu održan je u utorak 20. maja 2025. godine u gradu Sa...

Više detalja

Predstavnik SERDA prisustvovao Plenarnoj sjednici BIOFIN-EU projekta u Nizozemskoj

U periodu od 19. do 21. maja 2025. godine, u Nizozemskoj je održana Plenarna sjednica projekta BIOFIN-EU, koja je okupila projektne partnere iz 13 organizacija...

Više detalja

Početak obuke u okviru pilot aktivnosti „Mladi kuhari sa invaliditetom angažovani u slow food turizmu Kantona Sarajevo“ EU projekta SReST

U četvrtak, 24. aprila 2025. godine, u Centru za osposobljavanje, prekvalifikaciju i rehabilitaciju osoba s invaliditetom – ProReha u Vogošći, održ...

Više detalja