ODRŽAN SASTANAK FOKUS GRUPE U OKVIRU PROJEKTA ESINERGY
U okviru projekta ESINERGY održan sastanak Fokus grupe na kojem je prezentirano pilot postrojenje, Master plan za Bosnu i Hercegovinu, urađena SWOT analiza elek...
Više detaljaMladi kuhari sa invaliditetom na praktičnoj obuci pripreme slow food proizvoda
SERDA je, u saradnji sa Udruženjem za profesionalno osposobljavanje osoba sa invaliditetom ProReha i Cooking Academijom by Nermin Hodžić, organizovala pra...
Više detaljaOdržan treći sastanak Upravnog odbora projekta „Culinary Trail“ u Sandanskom, Bugarska
Treći sastanak Upravnog odbora (SCOM) projekta Kulinarska staza etničke i domaće kuhinje u Dunavskom regionu održan je u utorak 20. maja 2025. godine u gradu Sa...
Više detaljaPredstavnik SERDA prisustvovao Plenarnoj sjednici BIOFIN-EU projekta u Nizozemskoj
U periodu od 19. do 21. maja 2025. godine, u Nizozemskoj je održana Plenarna sjednica projekta BIOFIN-EU, koja je okupila projektne partnere iz 13 organizacija...
Više detaljaPočetak obuke u okviru pilot aktivnosti „Mladi kuhari sa invaliditetom angažovani u slow food turizmu Kantona Sarajevo“ EU projekta SReST
U četvrtak, 24. aprila 2025. godine, u Centru za osposobljavanje, prekvalifikaciju i rehabilitaciju osoba s invaliditetom – ProReha u Vogošći, održ...
Više detalja