Vijesti

Arhiva vijesti

POZIV NA PREZENTACIJU GODIŠNJEG PLANA PROVOĐENJA PROGRAMA RAZVOJA MALE PRIVREDE

Sarajevska regionalna razvojna agencija SERDA poziva privrednike, predstavnike male privrede na prezentaciju Godišnjeg plana provođenja Programa razvoja male privrede za 2021. godinu Vlade Kantona Sarajevo.

POZIV NA PREZENTACIJU GODIŠNJEG PLANA PROVOĐENJA PROGRAMA RAZVOJA MALE PRIVREDE

Prezentacija će se održati u prostorijama Sarajevske regionalne razvojne agencije SERDA, Kolodvorska 6, 30.06.2021. godine s početkom u 15:00 sati. Ovisno od broja prijavljenih, postoji mogućnost da se prezentacija održi u dva  termina, u  trajanju od po 90 minuta.

Prezentaciju ukupno 11 programa iz Godišnjeg plana, privrednicima će održati  ministar privrede Kantona Sarajevo Adnan Delić nakon koje će privrednici imati priliku postavljati pitanja ministru o svemu što ih zanima u vezi ovog Programa.

Cilj ove prezentacije je da se privrednici pobliže upoznaju s programima za koje Ministarstvo privrede uskoro raspisuje javne pozive, kako bi mogli aplicirati na iste i ostvariti pravo na poticaj po jednom od programa.

Prijave za učešće na prezentaciji mogu se slati do utorka do 12:00 sati na mail adresu zlatan@serda.ba ili na broj telefona: 033/641-520.