Vijesti

Arhiva vijesti

POZIV NA PREZENTACIJU GODIŠNJEG PLANA PROVOĐENJA PROGRAMA RAZVOJA MALE PRIVREDE ZA 2022. GODINU

Sarajevska regionalna razvojna agencija SERDA poziva privrednike iz kategorije male privrede (mala, mikro i srednja preduzeća), na prezentaciju Godišnjeg plana provođenja Programa razvoja male privrede za 2022. godinu Ministarstva privrede Kantona Sarajevo.

POZIV NA PREZENTACIJU GODIŠNJEG PLANA PROVOĐENJA PROGRAMA RAZVOJA MALE PRIVREDE ZA 2022. GODINU

Prezentacija će se održati u prostorijama Sarajevske regionalne razvojne agencije SERDA, Kolodvorska 6, 14.07.2022. godine s početkom u 10:00 sati. Ovisno od broja prijavljenih, postoji mogućnost da se prezentacija održi u dva termina, u trajanju od po 90 minuta.

Prezentaciju ukupno 10 programa iz Godišnjeg plana, privrednicima će održati ministar privrede Kantona Sarajevo Adnan Delić nakon koje će privrednici imati priliku postavljati pitanja ministru o svemu što ih zanima u vezi ovog Programa.

Cilj ove prezentacije je da se privrednici pobliže upoznaju s programima za koje Ministarstvo privrede uskoro raspisuje javne pozive, kako bi mogli aplicirati na iste i ostvariti pravo na poticaj po jednom od programa.

Prijave za učešće na prezentaciji mogu se slati do 13.07.2022. godine do 14:00 sati na mail adresu zlatan@serda.ba ili na broj telefona: 033/641-520.