Vijesti

Arhiva vijesti

Poziv na Poslovni susret firmi iz Bosne i Hercegovine i Turske

JU ''Razvojna agencija Unsko-sanskog kantona'' Bihać je dio konzorcija Europske poduzetničke mreže (Enterprise Europe Network – EEN) u FBiH. EEN je najveća mreža za podršku malim i srednjim preduzećima u oblasti međunarodne poslovne saradnje, inovacija, prenosa znanja i tehnologija, te saradnje i učešća u EU programima.

Usluge traženja poslovnih partnera u inostranstvu imaju za cilj da malim i srednjim preduzećima sa prostora koje pokriva EEN mreža olakšaju pronalazak odgovarajućeg poslovnog partnera, bez obzira da li se radi o saradnji u vidu posredništva u trgovini, distribuciji, marketingu, franšizi, zajedničkom ulaganju, proizvodnji ili podugovaranju.

Povodom posjete delegacije Trgovačke komore Kocaeli i privrednika, članova komore Kocaeli našem kantonu, JU ''Razvojna agencija Unsko-sanskog kantona'' Bihać i Privredna komora Unsko-sanskog kantona, pod pokroviteljstvom Vlade Unsko-sanskog kantona, organizira poslovne susrete predstavnika firmi iz Turske i Bosne i Hercegovine iz građevinarstva, metalne industrije, proizvodnje mašina, sektora plastike, automobilske industrije, prehrambene industrije, turizama i ugostiteljstva, sektora medicinske opreme, štamparija.

Poslovni susret će se održati u Hotelu Kostelski buk, u petak 24.11.2017.godine s početkom u 13:00 sati.

Molimo Vas da svoj dolazak potvrdite na e-mail info@rausk.ba ili na telefon 037/224-048.

U prilogu poziva Vam dostavljamo dnevni red aktivnosti.