Vijesti

Arhiva vijesti

Pokrenuta CSSC Lab platforma!

Nakon dvije godine napornog rada i intenzivne razmjene, projektni partneri prikupili su potrebne podatke za pokretanje CSSC Lab Platforme, koja sadrži ključne rezultate projekta i pokazuje njegova glavna postignuća.

Pokrenuta CSSC Lab platforma!

Radeći ruku pod ruku sa grupom programera, projektni je tim nastojao platformu učiniti što pristupačnijom, a istovremeno prikazati ključne nalaze projekta na vrlo interaktivan i živahan način.

Kao jedan od vrhunaca platforme, predstavljene su četiri demo stanice iz Hrvatske, Austrije, Slovenije i Bugarske, uključujući njihova različita gradska skladišta i rješenja za spajanje sektora.

Osim toga, podaci uživo se dijele za svaku demo stanicu, što omogućuje razumijevanje pravog funkcioniranja i prednosti rješenja. Štoviše, osim što se podaci uživo redovito dijele pomoću senzora instaliranih na svakoj demo stanici, posjetitelji mogu provjeriti podatke iz posljednje sedmice/mjeseca ili čak godine kako bi dobili potpun uvid u stvarne podatke koje su senzori “uhvatili”.

Osim demo stanica, online platforma sadrži analize i materijale pripremljene u sklopu projekta. S jedne strane, tu su naglasci analize regionalnog potencijala i benchmarking studije za procjenu mogućnosti integracije CSSC-a u ciljana područja, dok platforma također predstavlja prikupljene uvide u različite tehnologije koje se mogu koristiti. Šest modelskih rješenja također stoji u prvom planu. Konačno, projektni konzorciji koji su razvili module obuke (tehničke i ekonomske), koji bi trebali povećati kapacitete svih zainteresiranih dionika, također se mogu pronaći na web stranici.

 

Budući da je izrada  platforme još uvijek u toku, mnogi drugi aspekti našeg projekta bit će dodani do kraja naše suradnje, kao što su rezultati naših treninga, više informacija s naših demo sranica i online alat za evaluaciju CSSC-a! Želite saznati više i vidjeti platformu vlastitim očima? Kliknite ovdje https://cssclab.eu/