Vijesti

Arhiva vijesti

Najava konferencije: Agroturizam u usponu

Konferencija ‘’Sljedeća destinacija Balkan: agroturizam u usponu’’ bit će održana u četvrtak i petak 11. i 12. februara 2021. godine u Leskovcu. Domaćin konferencije je Akademija strukovnih studija ‘’Južna Srbija’’ u saradnji sa partnerima iz LANDS projekta. Konferenciju će učesnici moći da prate i online putem aplikacije Google MEET. 

Najava konferencije: Agroturizam u usponu

Na konferenciji će biti riječi o uspješnoj 2020-toj godini u kojoj je agroturizam doživio nagli uspon, kao i o budućim aktivnostima na promociji agroturizma kao oblika preduzetničke djelatnosti. Također ćemo predstaviti i ključne proizvode projekta LANDS poput 2 kataloga obuka za preduzetnike u agroturizmu, regionalnog tima trenera i Zimske škole agroturizma. 


Prijavu na konferenciju možete izvršiti na sledećem LINKU. 


WEBIN je suorganizator konferencije. Za više informacija možete se obratiti Marku Stojanoviću na:  marko.stojanovic(at)wb-institute.org.


Konferencija se organizuje u okviru regionalnog projekta LANDS koji finansira EU u okviru programa Erasmus+, CBHE. Više informacija možete pronaći na projektnom sajtu www.landsproject.net.