Vijesti

Arhiva vijesti

Javna rasprava u vezi sa projektom "Analize efekata propisa-Giljotina propisa"

Privredna komora RS u saradnji sa Vladom RS radi na projektu "Analiza efekata propisa-Giljotina propisa", koji je podržan od strane USAID-a u svrhu ukidanja nepotrebnih formalnosti (dozvola, potvrda i sl.) i inspekcijskih mjera. Stoga je planirano da se održi prezentacija tog projekta i javna rasprava u svim regionalnim Komorama.

Cilj prezentacije je da se privrednici i lokalna zajednica što detaljnije upoznaju sa navedenim projektom te da daju svoje mišljenje o istom kako bi se sugestije dobile direktno privredne baze, radi poboljšanja i unaprijeđenja poslovanja privrednih subjekata.

Predviđeno je da se privrednici u toku prezentacije direktno uključe u raspravu kako bi se dobili odgovori na pitanja koja su od značaja za njihovo poslovanje.

Prezentacija kao i javna rasprava održaće se 23. juna. 2006. godine (petak) u 12 časova u PK regije Istočno Sarajevo (zgrada Zavoda za zapošljavanje RS, Srpskih ratnika 44, Pale). Na javnu raspravu o ovom projektu pozvani su predstavnici privrednika i lokalne zajednice iz opštine Višegrad.