Vijesti

Arhiva vijesti

Edukacija za korisnike u okviru Projekta MODEL EE

U okviru projekta „Model poboljšanja energetske efikasnosti u zgradarstvu na području Kantona Sarajevo“ 20.04.2021. godine, u terminu u 10:00 sati, bit će održana online edukacija za zainteresovane vlasnike individualnih stambenih objektata i etažne vlasnike u objektima kolektivnog stanovanja.

Edukacija za korisnike u okviru Projekta MODEL EE

Ministarstvo komunalne privrede, infrastrukture, prostornog uređenja, građenja i zaštite okoliša Kantona Sarajevo u partnerstvu sa Sarajevskom regionalnom razvojnom agencijom SERDA implementira Model poboljšanja energetske efikasnosti (Model EE), kojim želi doprinijeti da što veći broj građana pod povoljnijim uslovima izvrši utopljavanje svojih objekata. 

Sarajevska regionalna razvojna agencija SERDA poziva sve zainteresovane vlasnike individualnih stambenih objekata i etažne vlasnike u zgradama kolektivnog stanovanjana na online edukacije  “Model energetske efikasnosti u Kantonu Sarajevo“ koje će se održati u utorak 20.04.2021. u terminu u 10:00 sati

Edukaciji putem Zoom platforme moći ćete pristupiti koristeći se slijedećom poveznicom i pristupnim podatcima:

Join Zoom Meeting: https://zoom.us/j/96782847400?pwd=SHh1a1Q5ZFp1WmJSbm5iYVczVTR5QT09

Meeting ID: 967 8284 7400    Passcode: 2C7kyn

Pozivaju se zainteresovani vlasnici individualnih stambenih objekata i etažni vlasnici u zgradama kolektivnog stanovanja (putem svojih predstavnika), da apliciraju na projekat poboljšanja energetske efikasnosti u zgradarstvu na području općina Novo Sarajevo, Novi Grad, Ilidža, Vogošća i Hadžići. Javni poziv ostaje otvoren do 22. aprila 2021. godine.