Vijesti

Arhiva vijesti

Dvodnevni trening o korištenju IKT-a u malim i srednjim preduzećima u Bosni i Hercegovini

Japanska agencija za međunarodnu suradnju (JICA), Balkanski ured, poziva sve zainteresovane na dvodnevni trening o korištenju IKT-a u malim i srednjim preduzećima u Bosni i Hercegovini koji provode Westport Consulting i SERDA, a koji će se održati 16. – 17.06.2021. godine sa početkom u 10:30h, u Hotelu Dubrovnik, Zenica.

Dvodnevni trening o korištenju IKT-a u malim i srednjim preduzećima u Bosni i Hercegovini

Glavni cilj dvodnevne obuke je razmjena rezultata istraživanja među malim i srednjim preduzećima u različitim sektorima u Bosni i Hercegovini. Tokom obuke, polaznici će imati priliku da se upoznaju sa rezultatima ankete i daju svoje mišljenje u vezi sa razvojem buduće podrške malim i srednjim preduzećima u upotrebi IKT-a, da se upoznaju sa različitim IKT alatima, njihovim prednostima, troškovima i najboljim praksama upotrebe IKT u različitim malim i srednjim preduzećima. 

Link za prijavu: Prijava na obuku 

Zbog postojećih ograničenja izazvanih COVID-19, broj sudionika ograničen je na 20. Stoga će u idealnom slučaju biti prihvaćeno maksimalno dva sudionika po MSP. Molimo Vas da za grupni rad obezbijedite  lične laptope. 

Napomena: predavanja će istovremeno biti dostupna online. 

Za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati na broj: +387 33 550 430 ili putem e-maila: info@westport.ba.