Culinary Trail:Uspješno završene radionice o održivosti u Bugarskoj

Trodnevne radionice o održivosti, organizirane u sklopu projekta Culinary Trail- Kulinarska staza etničke i domaće kuhinje u Dunavskom regionu, uspješno...

Više detalja

Održan treći sastanak Upravnog odbora projekta „Culinary Trail“ u Sandanskom, Bugarska

Treći sastanak Upravnog odbora (SCOM) projekta Kulinarska staza etničke i domaće kuhinje u Dunavskom regionu održan je u utorak 20. maja 2025. godine u gradu Sa...

Više detalja

Predstavnici SERDA-e učestvovali na sastanku projektnih partnera Danube DNA projekta u Budimpešti

Predstavnici SERDA-e su 17. marta 2025. godine učestvovali na sastanku projektnih partnera i trećem sastanku Upravnog odbora (SCOM) projekta Danube DNA, koji je...

Više detalja

Projekat SReST napreduje uz radionicu vođenu stručnjacima o mapiranju kulturnog naslijeđa hrane

SERDA, kao jedan od projektnih partnera, imala je priliku učestvovati na online radionici koju je vodila Wendy Barrie, priznata stručnjakinja za regenerativnu p...

Više detalja

Održan Samit o inovacijama

U okviru projekta Connecting Nature, organizovan je prvi Samit o inovacijama, koji je održan od 23. do 25. marta ove godine. Samit je organizovalo Gradsko vijeć...

Više detalja