Culinary Trail:Uspješno završene radionice o održivosti u Bugarskoj
Trodnevne radionice o održivosti, organizirane u sklopu projekta Culinary Trail- Kulinarska staza etničke i domaće kuhinje u Dunavskom regionu, uspješno...
Više detaljaOdržan treći sastanak Upravnog odbora projekta „Culinary Trail“ u Sandanskom, Bugarska
Treći sastanak Upravnog odbora (SCOM) projekta Kulinarska staza etničke i domaće kuhinje u Dunavskom regionu održan je u utorak 20. maja 2025. godine u gradu Sa...
Više detaljaPredstavnici SERDA-e učestvovali na sastanku projektnih partnera Danube DNA projekta u Budimpešti
Predstavnici SERDA-e su 17. marta 2025. godine učestvovali na sastanku projektnih partnera i trećem sastanku Upravnog odbora (SCOM) projekta Danube DNA, koji je...
Više detaljaProjekat SReST napreduje uz radionicu vođenu stručnjacima o mapiranju kulturnog naslijeđa hrane
SERDA, kao jedan od projektnih partnera, imala je priliku učestvovati na online radionici koju je vodila Wendy Barrie, priznata stručnjakinja za regenerativnu p...
Više detaljaOdržan Samit o inovacijama
U okviru projekta Connecting Nature, organizovan je prvi Samit o inovacijama, koji je održan od 23. do 25. marta ove godine. Samit je organizovalo Gradsko vijeć...
Više detalja